Ekologiset puhdistuslaput keltainen

6,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 3330-1
Tuotemerkki: More Joy
Varastossa: 11

Näitä testailin pari kuukautta ennen kuin uskalsin laittaa ne verkkokauppaan. Vaatiihan se totuttelua, että vanulaput tosiaan voisi vaihtaa puhdistulappuihin, joita käytetään kerta toisensa jälkeen :) Mutta nyt on todettu että toimiihan se!

Mikä tää nyt sitten oikeen on? Ekologinen puhdistuslappu on kestävä ja pestävä kasvojen puhdistuslappu. Kätevässä rasiassa on 12 puhdistuslappua, joita käytät kuten kertakäyttöisiä vanulappuja. Paitsi että nämä ovat mielestäni paljon parempia kasvojen puhdistuksessa kuin kertakäyttöiset "sisaruksensa". Kastele puhdistuslappu vedellä ja laita siihen silmämeikinpoistoainetta, puhdistusmaitoa tai kasvovettä. Puhdista kasvosi ja huuhtele lappua hieman. Itselläni roikkuu pesupussi vessan koukussa, johon laitan käytetyn puhdistuslapun ja heitän pussin aina koneeseen kun pesen muutakin valkopyykkiä 60 asteessa.

Voit myös kiehauttaa ne puhtaassa vedessä, jossa on pari tippaa valkaisevaa sitruunan mehua. Näin liinat pysyvät raikkaina ja niitä on mukava käyttää uudelleen ja uudelleen. Pitkän elinkaarensa jälkeen liinat voi hävittää kompostoimalla ja ne maatuvat 24 viikossa.

Puhdistuslaput on valmistettu luonnonkuidusta ja ne ovat pehmeitä, imukykyisiä ja täysin nukkaamattomia.