Bee's Wrap XL Single Roll, Honeycomb

39,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 9000-HC/5463
Tuotemerkki: Bee's Wrap
Varastossa: 2

Muovi kaipaa hyviä vaihtoehtoja! Bee'sWrap on tuote sinulle joka et kaipaa laukkuusi enää yhtään muovista eväsrasiaa tai etsit korvaajaa muovikelmulle.

Bee'sWrap on kestävä ja täysin luonnollinen vaihtoehto. Siihen käärit helposti eväsleipäsi, jääkaapissa säilytettävät elintarvikkeet kuten juustonpalan tai melkein mitä nyt vaan muuta tulee mieleesi. Käytät sitä uudelleen ja uudelleen!

Bee's Wrap XL Single Roll, Honeycomb

Rullasta voit leikata sopivan kokoisen palan, johon käärit niin voileivät, leivät, vihannekset, hedelmänpuolikkaat, juustot tai ihan mitä keksitkään. Luonnollinen mehiläisvahakääre säilyttää ruoan tuoreena pitkään.

Koko: 35,5 x 132 cm

Käytä käsiesi lämpöä pehmittääksesi kääreen ja kääri se tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Viileässä kääre säilyttää muotonsa hyvin.

Wrapit valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa Vermontissa luomupuuvillasta, mehiläisvahasta, pihkasta ja orgaanisesta jojoba-öljystä.

Oikein käytettynä käyttöikä on jopa vuoden! Pese kääre viileällä vedellä ja tarvittaessa voit käyttää hieman käsitiskiainetta. Kääre ei pidä altistuksesta kuumuudelle. Huomaa että kääre ei sovi lihan eikä kalan säilyttämiseen.

Käytettävät kankaat ja tuotteiden painojälki ovat Global Organic Textile Standard-sertifioituja. Mehiläisvaha tulee kestävän kehityksen periaatteilla hoidetuista mehiläispesistä. Myös tuotepakkaus on täysin kierrätettävä ja muoviton. Kääre on elinkaarensa lopussa kompostoitavissa tai sitä voi käyttää luonnonmukaisena sytykkeenä.

Bee'sWrap on Green America-sertifioitu yritys.