ApuSylvi apuväline käsitöiden tekemiseen

149,00€104,30€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Varastossa: 1

ApuSylvi - apuväline käsitöiden tekemiseen

ApuSylvi mahdollistaa käsitöiden tekemisen vaikka yhdellä kädellä! ApuSylvi on mainio apu ristipisto- ja kanavatöissä, virkkauksessa sekä koru- ja helmitöissä. Pakkauksessa mukana ApuSylvi käsityökehys, joka on kooltaan 27 x 45,5 cm. Pakkauksessa mukana myös nuppineuloja ja käyttöohje.

ApuSylvi on käsityökehys
ApuSylvi™ on kotimainen tuote, joka helpottaa käsitöiden tekemistä. Se toimii hieman joustavana käsityökehyksenä monenlaisille käsitöille, pitäen työt paikoillaan ja mahdollistaen työskentelyn jopa yksikätisesti.

ApuSylvi on Kainuussa kehitetty, tarpeeseen syntynyt innovaatio. ApuSylvin avulla kehittävä käsityöharrastus on mahdollinen fyysisistä rajoitteista huolimatta.

Se tarjoaa itsenäisen työskentelyn jopa yksikätiselle ja tukee vammautuneen henkilön toimintakykyä, jota kautta hän saa myös psykososiaalisia vahvuuksia. Toiminnassa onnistuminen edistää vammautuneen henkilön itsetuntoa, minäkuvaa, jolla on merkitystä siihen, että henkilö kokee itsensä eheäksi ja toimintakykyiseksi vammastaan tai rajoitteestaan huolimatta ApuSylvin avulla.

Symmetrinen työskentelyasento kuntoutuksessa
ApuSylvin avulla työskentelyasento on symmetrinen koko kehossa, tuotetta voi käyttää joko pöydällä tai sylissä pitäen.

Esimerkiksi halvaantuneille asiakkaille on erittäin tärkeää, että halvaantunut käsi on mukana toiminnassa. Pöydällä ja ilman eri kehoitusta halvaantunut käsi hakeutuu automaattisesti ApuSylvin alapuolelle tai päälle tukemaan työskentelyä, mikä vahvistaa symmetristä työskentelyasentoa.

Hahmottaminen ja silmä-käsiyhteistyö
ApuSylvi vaikuttaa positiivisesti hahmottamisen ongelmiin ja mm. neclet-oireyhtymään, tilan, suhteiden ja suuntien hahmottamiseen, sekä harjaannuttaa käsi-käsi ja silmä-käsiyhteistyötä.

ApuSylvi motivoi tekemään!
ApuSylvi motivoi käsitöihin, auttaa mallintamaan ja hahmottamaan muotoja, värien suunnitteluun, kuviointiin, laskemiseen ym.

Käsitöissä molemmat kädet toimivat vapaasti, käsityötä ei tarvitse pidellä ja näin ollen staattinen lihastyö jää pois ja työskentely säästää niveliä kuormitukselta.

Apusylvin käyttöohjeet löydät täältä ja ne ovat myös paketissa mukana.

Apusylvin kirjonta-käyttöohje videona.

Apusylvin virkkaus-käyttöohje videona.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio