Alkusammutin Phoenix valkoinen

84,90€50,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tuotekoodi: X1T-01-00
Varastossa: 3

Kreikkalaisessa mytologiassa mainitaan, että feenixlintu saapuu apuun aina, kun apua kipeimmin kaivataan. Myös me suomalaiset olemme tunnetusti solidaarista kansaa ja toistemme apuna tosi paikan tullen - aivan kuten tämä tuotekin. Näistä lähtökohdista sai nimensä professori Oiva Toikan muotoilema Phoenix-ensisammutin.

Näin tätä kaunista tuotetta kuvaillaan valmistajan sivustolla.

Oiva Toikan suunnittelema Phoenix on sekä ensisammutin että sisustuksellineni designesinei. Kaunis sammutin, jonka voit pitää esillä vaikka keittiössä, jossa se on myös nopeasti saatavilla hätätilanteessa.

Pieni 700 g:n koko mutta iso teho, eli Phoenix sammuttaa jopa 25 litraa palavaa rasvaa.

Phoenix-sammutin on erittäin helppokäyttöinen: se toimii kuten mikä tahansa spray-pullo. Irrota linnun pää sekä sprayn sinettikorkki ja suihkuta. Sprayssa käytetään uutta mekaanista painetekniikka (ei ponneaineita, huoltovapaa) ja sammutinliuos on tarkoitettu erityisesti rasvapalojen sammuttamiseen.

Sammutinliuos on biohajoavaa (voidaan huuhtoa talousveden mukana) ja sen peseminen pois käytön jälkeen onnistuu vedellä ja normaaleilla keittiönpuhdistusaineilla. Tyhjä sammutin voidaan hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana.

Phoenix on ponneaineeton ja huoltovapaa. Uusi mekaaninen painetekniikka tekee tuotteesta turvallisen eikä räjähdysvaaraa ole, vaikka tuote odottaisi käyttöään pitkäänkin. Huomaathan, että Phoenix ei ole täytettävissä uudelleen ja suosittelemme uuden tuotteen hankkimista, mikäli tuotetta on käytetty palon sammuttamiseen, vaikka sammutinliuosta olisi vielä jäljelläkin.

Käyttöohje:
1. Irrota linnun pää nostamalla sitä ylöspäin.
2. Poista spray-suutinta suojaava sinettikorkki.
3. Suihkuta nestettä paloa kohti 1,5 metrin turvaetäisyydeltä.
4. Palon alkaessa laantua suihkuta nestettä yläviistosta liekin juureen kohti palavan nesteen pintaa (muodostaa pinnalle uudelleen syttymistä ehkäisevän kalvon).

Huom!
1. Jos nestettä joutuu suuhun: Huuhtele suu ja juo kaksi lasia vettä. Älä pyri oksentamaan nesettä ulos. Hakeudu lääkäriin.
2. Jos nestettä joutuu silmiin: Huuhtele silmiä juoksevan veden alla usean minuutin ajan pitäen silmiä avoinna. Poista piilolinssit, jos mahdollista. Hakeudu lääkärin tai silmälääkärin hoitoon.
3. Jos nestettä joutuu iholle: Riisu vaatteet, joille nestettä on joutunut. Pese iho vedellä ja saippualla.
4. Jos nestettä joutuu hengitykseen: Poistu raittiiseen ilmaan. Älä syö tai juo mitään. Jos tajuttomuus uhkaa, mene kylkiasentoon ja pyri saamaan lääkärin apua.

Phoenix-ensisammuttimen tekniset tiedot:
- Sammutusteho 25F: elintarvikerasvapalot (paloluokka F)
- Sammutusteho 2A: huokoiset materiaalit kuten puu ja tekstiili (paloluokka A)
- Soveltuu sähkölaitepaloihin korkeintaan 1000 V asti, kun pidetään vähintään 1 m turvaetäisyys palavaan kohteeseen
- Paino: 700 g
- Sisältö: 300 ml sammutinliuosta
- Paine 20 °C:n lämpötilassa: n. 2 baaria
- Suihkutusetäisyys: n. 4 metriä
- Yhtäjaksoisen suihkutuksen kesto: n. 35 sekuntia
- Paineistus: mekaaninen elastomeerinen paineastia, ei ponnekaasua
- Huolto: huoltovapaa
- Käyttölämpötila: - 20 °C - 70 °C. Pidettävä pois suorasta auringonpaisteesta ja etäällä muista korkeista lä

Lisätiedot
Takuu: 2 vuotta

Mittatiedot
Korkeus: 281 mm
Leveys: 77 mm
Syvyys: 117 mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio