Täysii-seminaari

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Täysii-seminaari

Täysii-seminaari! Upea tapahtuma Tampereella lauantaina 24.11.2018 klo 12-18

Osallistuin seminaarin itse ensimmäisen kerran vuoden 2016 syksyllä ja olin aivan myyty! Uskomaton tunnelma, todella hyviä puheenvuoroja! Sain päivästä todella paljon. Sen takia olenkin nyt enemmän kuin innoissani siitä, että olen mukana Täysii-tiimissä ja Hyvän Tuulen Puodilla on mahdollisuus myydä lippuja tähän upeaa tapahtumaan. Tule mukaan, lupaan ettet kadu :)

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi kuvaa tapahtumaa koko kansan hyvinvointitapahtumaksi. 

Tule mukaan nauttimaan upeasta tapahtumasta, anna aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi arjen kiireen keskellä.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä Elastisen kappaleesta Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta Andy on saanut voimaa. Täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.