Torpan kehräystä

1,20€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 19

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Rukki hyrisi iltapuhteina torpan tuvassa. Emäntä kehräsi ansiotyönä talojen villoja kiloittain. Omista villoista kudottiin kangaspuissa sarkaa. Neulomista riitti; miesväki tarvitsi lämpimiä kintaita metsätöissä sekä lapset paitoja ja sukkia. 

Kortin kuvassa kehrätään villalankaa Koveron perinnetilalla Ikaalisissa. Kuva: Antti Partanen.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.