OnXOn Nahan ja puun puhdistusaine 160 g

10,50€8,40€ 65,62€/kg
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 2045
Tuotemerkki: Method
Varastossa: 4

OnXOn nahan ja puun puhdistusaine soveltuu nahan ja puisten huonekalujen puhdistamiseen.

Käyttökohteita ovat mm. nahka-asusteet, nahkahuonekalut, kengät, moottoripyöräasusteet, ratsastusvarusteet sekä puiset huonekalut, -lelut ja -esineet. Ei sovellu harjatulle luonnonnahalle.

OnXon nahan puhdistusaineen käyttöohje
Hiero kostutettuun sieneen puhdistusainetta ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta ja huuhtele. Tarvittaessa uusi käsittely. Jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan. Käsittelemätön puu pyyhitään syiden suuntaisesti. Ei sovellu harjatulle luonnonnahalle kuten esim. nupukki- tai veluurinahka. Käytön jälkeen jätä purkki auki, kunnes puhdistusaine on kuiva, ja sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

Tuotteella voidaan puhdistaa myös suuria alueita sekoittamalla 5-10g pesuainetta kahteen litraan vettä. 

Huom. Varmistu varsinkin herkkien pintojen kohdalla, että pyyhkiminen ei vahingoita puhdistettava pintaa esim. kokeilemalla ensin suojaisaan kohtaan.


OnXOn Nahan puhdistusaine on biologisesti hyvin hajoava, fosfaatiton ja mahdollisimman haitaton niin käyttäjälle kuin luonnolle.
Sisältää: 5-15% saippuaa, alle 5 % ionittomia tensidejä, hajuste, säilöntäaine (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio