Kaulakoru Aika hopea punaiset strassit

19,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: KH2
Tuotemerkki: Tämä Hetki
Varastossa: 1

Ihastuttava Aika-koru pöllöaiheella. Koru on hopeanvärinen ja siinä on punaisia strasseja sekä kierrätettyjä kellon osia. Jokainen koru on käsintehty ja uniikki eli kuva on suuntaa-antava. Pöllön mitat 28 x 44 mm. 

Aika-korujen ajatuksena on muistuttaa meitä välillä pysähtymään, nauttimaan hetkestä. Mikä ihana ajatus arjen pyörityksen keskellä.

Aika-korujen pohjat ovat korumetallia, eivätkä sisällä iholle haitallista nikkeliä, lyijyä eikä kadmiumia. Korupohjaan istutetaan materiaalit kauniiksi kokonaisuudeksi. Kellonosat ovat kierrätettyjä, ja osassa näkyy ajan patina. Preciosa-kristalli on kaunis Tšekkiläinen lyijytön kristalli, joka valon siihen osuessa elää täysin omaa elämäänsä. Teräsketjun pituus on noin 70 cm. Ketju on muodoltaan palloketjua, jota on helppo vaikka itse lyhentää saksilla tai sivuleikkureilla. Ruostumaton teräs on hyvä materiaali ketjulle, sillä siitä aiheutuu vain harvoin allergiaa, eikä siitä liukene esimerkiksi väriä.

Koru toimitetaan mustassa rasiassa, jonka kannessa teksti Hajoita aika, ripusta se kaulaan ja nauti elämästä!

Aika-korut kuuluvat Tämä Hetki -yrityksen mallistoon. Tämä Hetki korujen takana on nainen, Tuire-Sini, joka haaveilee muuttavansa maailmaa koru kerrallaan. Korut valmistetaan Suomessa kestävistä, mahdollisimman ei-allergisoivista ja hinnaltaan sopivista materiaaleista. Tuire-Sini haluaa herättää ajatuksia, ideoita ja kysymyksiä korujensa avulla; muistuttaa ihmisiä elämän todellisista arvoista ja tärkeistä asioista.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio