Kahvikupit pyyheliinalla ja pelakuu

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 2147
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 5

Railin Runokorttien aiheet tuovat mieleen lämpimät muistot lapsuudesta ja nuoruudesta 40-60-luvun maaseudulta. Kuvamaailmassa on paljon sellaista, mitä ei enää näe: ruiskuhilaat, niityn heinälato, mummon ja vaarin polkupyörät... Koskettavat runot täydentävät tunnelmaa; mieleen palautuu melkein aistittavina kesäpäivän helteiset hetket, ruisleivän tuoksu tuvassa ja joulusaunan lämpö...

Raili Heikkilä on nainen korttisarjan tekstien takana. Hän on vuosien varrella työskennellessään erilaisten kuulija- ja lukijaryhmien kanssa saanut nähdä, kuinka ihmiset haluavat palata mielessään menneeseen. Hänen arkea lähellä olevat tekstinsä on koettu terapeuttisina ja vahvistavina. Haastatellessaan kansanperinnettä hän on havainnut, miten menneen elämän monet muutkin muistot ja tunnelmat ovat nousseet esiin. Railin Runokorttien kuvasuunnittelusta ja ulkoasusta vastaa Pauliina Heikkilä. Osan kuvista hän ottaa itse, osan on ottanut pomarkkulainen luontokuvaaja Pentti Ojala. Myös Ingela Nyman on ollut kuvaajana. Monilla vanhuksilla on juuret ja muistot maalla. Railin Runokorttien kuvat ja sanat ovat vahvistaneet lukijoiden syviä muistoja. Railin Runokortit soveltuvatkin hyvin muistelu- ja tarinatyöhön.

Postikortit ovat A6-kokoisia, tukevaa kartonkia ja niissä on käteen sopivat pyöristetyt kulmat. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli sen raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien kartonki valmistetaan Suomessa, kortit suunnitellaan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme! Railin Runokorteilla onkin Suomalaisen Työn liiton Avainlippu. 

Kahvikupit pyyheliinalla ja pelakuu - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. 
Kesäiset aamukahvit voi nauttia myös kuistilla ja portailla - sekä tietenkin seurassa, joka saa hymyilemään. Elämän pienet rosot saavat näkyä ja tuntua. Kahvi maistuu parhaalta vanhasta kahvikupista ja hitusen rämpästynyt pelargonia tuo aitoa tunnelmaa.

Kesäaamun kahvihetkestä kertoo Railin runokin:
Suviaamuun lempeään
yhdessä taas herätään
kukkii mummon pelakuu
jo kahvi tuoksuu
– hymyyn suu

Mainio postikortti kaikille kahvikissoille ja kesämökillä viihtyville. Tämän kortin voi lähettää myös kihlautuneille tai hääpäivää viettäville! Kortin kuvassa mummon kahvikupit on tiskattu Honkajoen Rynkäisten kylässä. Runo: Raili Heikkilä, kuva: Pauliina Heikkilä.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio