Hemma Ecoliving

Näytetään tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Hemma Ecoliving

Tyylikäs Hemma-tuotesarja ilahduttaa vaativaakin sisustussilmää ja sarjan kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista, kasvipohjaisista raaka-aineista, ne ovat hellän tehokkaita ja täydellisesti biohajoavia. Tuoksut ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä. Kuulostaa täydelliseltä, eikö?

Pakkausten ulkoasun on suunnitellut Polkka Jam -graafikkopariskunta Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho, jotka tunnetaan sympaattisista mallistoistaan ja eettisistä arvoistaan. Hemma-sarjalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki, joka kertoo tasokkaasta suomalaisesta muotoiluosaamisesta.

Ekologiset kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteet on pakattu riittoisiin pakkauksiin, joiden raikas tyylikkyys houkuttaa keräämään koko sarjan.

Hemmalla ympäristö on iso arvo eivätkä he päästä veteen mitään, mitä sinne ei kuulu. He eivät siis kuormita vesistöjä turhilla mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteillä tai biosideillä eikä eläinperäisillä entsyymeillä. Kaikki tuotteet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Kaikki raaka-aineet ovat Ecocert-hyväksyttyjä.

Ja koska eläimet ovat ystäviämme, eivät he käytä niitä tai niistä peräisin olevia aineita raaka-aineina. Luonnollisesti eivät myöskään testaa vegaanisia tuotteitamme eläimillä. 

Emme sysää vastuuta kuluttajalle, vaan kannamme sen yhdessä sinun kanssasi.