Blossom

9,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 59389
Tuotemerkki: Suomen AM-Markkinointi
Varastossa: 25

Blossom-sisustustarrassa on lajitelma aivan ihania omenapuun kukkivia oksia. Tarroista saat sommiteltua mieleisesi kokonaisuuden! Sisustustarra-arkki on kooltaan 15 x 31 cm ja pakkaus sisältää kaksi arkkia. Kuvion lopullinen koko riippuu valitsemastasi sommittelusta. Kahdesta arkista saat sommiteltua ylemmässä kuvassa olevan oksan. Muista tehdä oksasta oman näköisesi :) Minulla on tarra omassa seinässäni ja siinä kokonaiskoko on noin 55 x 40 cm. Jos haluat isomman tarran oksia on helppo yhdistellä. 

Sisustustarra on muotoon leikattu ja itsekiinnittyvä. Tarra voidaan myös käyttää uudelleen hieman alkuperäisen sijoituspaikan pintamateriaalista riippuen. Sisustustarra on helppo ja nopea asentaa. Pakkauksessa tulevat mukana asennusohjeet. Sisustustarra ei sisällä ftalaattia (lisääntymiselle haitallinen ainesosa muovituotteissa).

Päivi Lehtinen

perjantaina, 19. huhtikuuta, 2013

Arvio:

Kaunis makuuhuoneeni tuli vieläkin kauniimmaksi näillä tarroilla.

Irma Rääf

lauantaina, 06. huhtikuuta, 2013

Arvio:

Marianne Takkunen

tiistaina, 19. maaliskuuta, 2013

Arvio:

Vastasi hyvin odotuksia, helppo asentaa omien toiveiden mukaisesti :)

Maarit Moilanen

tiistaina, 06. maaliskuuta, 2012

Arvio:

Aivan ihana, kauniin sävyinen kukkatarra! Helppo asentaa ja tarroista voi muotoilla sellaisen kukkaköynöksen kuin vain haluaa. 9- vuotias tyttö ihastui tähän kovasti!

nina kallaanvaara

maanantaina, 16. tammikuuta, 2012

Arvio:

Vastasi hyvin odotuksia ja oli helppo sommitella oman mielen mukaisesti, kun oksa oli jaettu useaan osaan.